Petra Scholten

Petra Scholten

Eigenaar VibesPS

Nou, daar zit je dan. Vertel eens wat over jezelf!

De PS in VibesPS staat voor Petra Scholten. Na jarenlang met enorm veel plezier bij verschillende bedrijven en met leuke collega’s te hebben gewerkt ben ik op 1 december 2014 als ZZP’er (Zeer Zelfstandige Peet 😉 ) aan de slag gegaan. Geen noodsprong, in tegendeel. Tijd voor een nieuwe uitdaging en touwtjes in eigen handen. Dit te hebben kenbaar gemaakt aan de directie van BOAC Automotive leverde mij direct mijn eerste klant op! ‘Wij zouden niet weten bij wie wij onze social media intern zouden kunnen onderbrengen, dus brengen we dit gelijk bij VibesPS onder’. Bij BOAC Automotive was ik als management assistente begonnen in 2002, waarvan de laatste 5 jaar in de rol van social media manager voor Pietersen US Cars & Bikes. Trots als een aap en dank aan mijn oud-collega’s/directie om mij de kans te geven VibesPS te gaan ontwikkelen. De eerste stappen zijn best spannend en op deze manier had ik toch een basis.

Met ruim 30 jaar werkervaring als woordvoerder, ambassadeur en aanspreekpunt ben ik ervan overtuigd dat social media voor elke organisatie de relatie met klanten en potentiële klanten kan verbeteren en versterken. Dit hoeft niet per se een heel lang en complex traject te zijn. Integendeel! Ondertussen heb ik aardig wat projecten mogen begeleiden. Onderaan de website zie je een aantal logo’s van de bedrijven waar VibesPS een rol speelt of heeft gespeeld.

Mijn passie en toegevoegde waarde ligt bij het content creëren voor bedrijven. Neem maar eens een kijkje op de Facebookpagina’s van Pietersen/Partscenter, C&P USA, A&M Recycling en Oudkerk om er maar eens een paar te noemen. Ik ben een ‘photo passionata’. Niets mooier dan datgene vast te leggen waar het bedrijf voor staat, zijn producten en zijn mensen. Dat in beeld brengen en kunnen plaatsen met de juiste content, daar zit mijn kracht. En dat werkt!

Zoals gezegd is fotograferen mijn passie, vandaar dat je op deze website veel eigen geschoten fotomateriaal tegenkomt. Rotterdam en de Hoeksche Waard (de achtertuin van Rotterdam) nog twee passies die ik enorm graag in beeld breng. Regelmatig worden mijn foto’s geplaatst op de Gersmagazine facebookpagina alsook binnen de diverse Hoeksche Waard pagina’s.

Petra Scholten en organiseren

Waarom ik de uitdaging durfde aan te gaan om voor mijzelf te beginnen? Wel hierom: het organiseren en plannen zit mij in het bloed. Met een lange, lange staat van dienst als management assistente zijn er niet veel dingen die ik niet georganiseerd heb. You name it! Weekenden in het buitenland organiseren: of het er nu om gaat collega’s uit Rotterdam, Londen en New York allemaal op een locatie even buiten Londen te krijgen, of het gaat om een bedrijfsuitje in Barcelona voor het management team en partners te organiseren, bedrijfsfeesten tot 300 personen, presentaties, nieuwjaarsrecepties en ‘last but not least’ Pietersen Roll & Rock I t/m III. Hét evenement voor de liefhebber van, je raadt het al, US Cars & Bikes. In 2012 editie I met een geweldig team van collega’s georganiseerd. Een kleine 1.000 bezoekers/deelnemers kwamen hierop af. In 2014 waren we ‘booming’ met 4.000 bezoekers/deelnemers. Ze organiseren het nu weer, editie V komt er aan in april 2016. Hoewel ik niet meer in de day-to-day organisatie zit, is het gewoon té leuk dat ik op social media de boel mag en kan aanzwengelen.

Zit ik hierboven nu een beetje te pochen? Echt niet. Allemaal echt gebeurd en geregeld.
De moraal van dit verhaal: iets te regelen en/of te vieren? Bel gerust!

 

Neem contact op!